Exterieur

Glanzende auto! Autoglans Reconditionering zorgt ervoor dat het exterieur van jouw auto weer in nieuwstaat wordt opgeleverd. Door het specialisme dat wij bieden, zorgen wij voor de beste resultaten voor jouw auto. Bekijk onze behandeling hieronder.

Onze vestigingen

Exterieur reiniging

Door het exterieur van de auto volledig te laten reconditioneren wordt hij weer als nieuw! Weten hoe wij dit doen?

Klik hier

Polijsten en waxen

Geen krasjes meer te zien! Bij een volledige exterieur behandeling wordt de auto gepolijst en in de wax gezet. Dit geeft de lak van je auto een luxe en nieuwe uitstraling. Wij voeren dit op verschillende manieren uit.

Afspraak inplannen

Motorruimte reinigen

Bij onze exterieur reiniging wordt ook de motorruimte niet overgeslagen! Met een speciaal product wordt de motorruimte ook gereinigd. Uiteraard gebeurt dit met uiterste precisie.

Bekijk onze klantverhalen

Kunststofdelen behandelen

Je kunststofdelen worden vaal! Wij zien dit probleem vaak, en lossen dit graag voor je op! Door de kunststofdelen te behandelen worden ze weer als nieuw.

Onze experts staan klaar

Stickers verwijderen

Bij Autoglans Reconditionering zorgen onze specialisten ervoor dat de stickers op jouw auto vakkundig worden verwijderd. Dit doen wij volgens een speciale methode, hierna zie je er niets meer van terug. Meer weten over onze werkwijze?

Neem contact op

Wegenverf of vliegroest 

Witte verfspetters op je auto of kleine roestpuntjes op de lak? Dat is wegenverf of vliegroest. Het is belangrijk om dit tijdig te verwijderen, anders wordt het steeds lastiger het te verhelpen. Onze specialisten zullen deze schade vakkundig verwijderen. Wil je hier meer over weten?

Meld je schade

Cabriodak impregneren

Is jouw cabriodak klaar voor elk seizoen? Door je cabriodak grondig te reinigen kan jij weer genieten met het dak open of dicht! Weten hoe experts dit uitvoeren? Wij zien je graag terug op één van onze vestigingen.

Onze vestigingen

Lakcorrectie

Een veel voorkomend probleem! Hars of ingebrande vogelpoep in je lak, of krassen die niet door de blanke lak heen zijn. Dit kunnen wij vakkundig herstellen. Hierna zul je er niets meer van zien, en is je auto weer als nieuw.

Bekijk onze klantverhalen

Autoglans Schadeherstel Glascoating