Interieur

Het interieur is een bepalende factor voor je rijplezier. Wanneer het interieur netjes gereinigd is, zorgt dit voor veel comfort wanneer jij onderweg bent!

Wij bieden een uitgebreid pakket van behandelingen om het rijplezier te verbeteren. Hierdoor houd jij de kwaliteit van je interieur optimaal! Zien wij jou in één van onze vestigingen?

Onze vestigingen

Interieur reinigen

Je auto weer als nieuw! Dat is wat je ziet wanneer wij deze behandeling hebben uitgevoerd. Het interieur van je auto wordt gereinigd met onze speciale producten. Dé schoonheidskuur voor iedere auto!

Online afspraak maken

Ozonbehandeling

Wil jij dat je auto weer fris ruikt en de nare luchtjes zoals rook of hond verdwijnen als sneeuw voor de zon? Met de ozonbehandeling ruikt je auto weer fris! Wij vervangen het interieurfilter dat ervoor zorgt dat de nare geuren ook echt wegblijven. Wil jij weten hoe wij de behandeling uitvoeren?

Lees de ervaringen

Bekleding reinigen

Koffievlekken in de bekleding? Of hondenharen die je niet meer uit je bekleding krijgt? Wij bieden de oplossing door jouw bekleding te reinigen. Dit doen wij door middel van shamponeren van je stoffen bekleding. Benieuwd hoe wij je vlekken verwijderen?

Afspraak inplannen

Autoruiten schoonmaken

Op vakantie geweest en stickers op je autoruit moeten plakken? Of zitten er hardnekkige plekken op je ruit zoals vliegen op die je niet verwijderd krijgt? Onze specialisten lossen dit op met speciale producten.

Ook exterieur reinigen

Leerbehandeling

Leren bekleding in jouw auto vraagt om een speciale behandeling! Autoglans Reconditionering heeft de perfecte manier om je lederen bekleding te onderhouden. Door middel van een leerbehandeling kun jij nog lang genieten. Bovendien blijft het leer in jouw auto in een goede staat.

Bel ons

Kunststof behandelen

Na intensief gebruik kan het zijn dat het kunststof in je auto vaal wordt. Wij geven de kunststof in jouw auto een opfrisbeurt met de daarvoor bestemde producten. Onze specialisten staan al voor je klaar!

Direct afspraak maken

Autoglans Schadeherstel Glascoating